home-page
Deel op facebook
Deel op twitter
home-page
Deel op facebook
Deel op twitter
Ga terug naar het overzicht van nieuwsitems

Riviercontract Bellebeek: waar staan we bij de start van dit nieuwe jaar?

Afgelopen jaar reageerden de inwoners en stakeholders van het stroomgebied massaal op onze oproep om ideeën in te geven die ons moeten helpen weerbaarder te worden tegen overstromingen en oplossingen te vinden voor de problematiek van droogte, waterkwaliteit en erosie. Die ideeën werden rechtstreeks ingegeven op deze website of verzameld tijdens de stakeholdersfora.

We danken opnieuw iedereen voor deze waardevolle bijdrage! Zo verzamelden we 120 ideeën voor het Bellebeektraject.

Ondanks de moeilijke coronaperiode, hebben we achter de schermen niet stilgezeten. Integendeel. De stuurgroep is actief met jullie input aan de slag gegaan. Zo werden eerst de dubbele ideeën er uit gefilterd en worden op dit moment de acties in thema’s of clusters verwerkt. Per actiecluster of thema zullen werkgroepjes de onderliggende ideeën bespreken en in maatregelen gieten. Die output wordt dan in het riviercontract vertaald.

Maar voor we zover zijn, komen we nog terug bij jullie met een voorstel van riviercontract. Wanneer dat precies zal plaatsvinden en onder welke vorm, hangt af van de coronamaatregelen en de voortgang van ons werk.

We houden jullie op de hoogte via onze website.

Vragen? Mail dan gerust naar bellebeek@riviercontract.be!

Deel op facebook
Deel op twitter